Редан – небезпечний агресивний молодіжний рух!

Останнім часом виникло занепокоєння появою та поширенням в українських містах руху Редан, порушенням правопорядку зі сторони підлітків. В Україні виявлено активність молодіжного руху, який складається здебільшого з молоді неформальної зовнішності: довге фарбоване волосся, вподобання до «аніме», відповідних групах у «TikTok» та інші атрибути, пов’язані із ними.

Відбулася зустріч з учнями 5 та 7-х класів Опорний заклад освіти «Баришівський ліцей» Баришівської селищної ради. Обговорили тему яка  набула досить великого резонансу у зв’язку із створенням небезпечної ситуації для життя дітей та молоді.

Інспектор ювенальної превенції Броварського РУП Юрій Мойсієнко привернув увагу учнів на можливих кібернебезпеках з якими найчастіше зустрічаються підлітки.

Головним спеціалістом служби у справах дітей та сім’ї Баришівської селищної ради Юлією Ілляш проведено лекцію-застереження «Редан – небезпечний  агресивний молодіжний рух». Дітям варто зрозуміти, що це спроба російських пропагандистів провести чергову інформаційно-психологічну операцію та втягнути підлітків у протиправну діяльність. Присутні отримали інформацію щодо небезпечного руху, про який все частіше пишуть в соцмережах, про відповідні групи, які з’являються в месенджерах.

Обновлено: 10.03.2023 — 09:36