Увага! Набирає обертів рух молоді ЧВК “Редан” та ЧВК “Антиредан”!

До зазначених угруповань входять діти віком від 11 до 18 років, у рідкісних випадках, люди віком до 21 року. Завданням перших є висвітлення у негативних ракурсах представників інших молодіжних рухів через мережу Інтернет, завдання других- знайти перших, якщо до перших входять звичайна , яка висміює емо, гопників та інших, то до складу других входять виключно спортсмени, бійці, які набивають так звані “Стрілки”, з метою затіювагня масових бійок та безпорядків!! І ті і ті отримують вказівки через адміністраторів угруповань від представників ФСБ завдання яких є внутрішня дестабілізація населення через саме головне, а саме наших дітей!! Під час вказаних бійок вже на території Харківської області було затримано майже 150 неповнолітніх із майже 400 дітей у яких були виявлені заборонені речі, а саме ножі, кастети, аерозольні балончики використання та застосування яких могло призвести до трагічних наслідків. На більшість батьків працівниками поліції було складено адміністративні матеріали за неналежне виконання своїх батьківських обов’язків. По декількох особах вирішується питання щодо притягнення їх до кримінальної відповідальності за вчинення хуліганських дій та зберігання холодної зброї. Під час вчинення масових заворушень, коли відбувається втручання силових структур, а саме поліції, СБУ, ЗСУ та інших, заздалегідь визначені та підготовлені особи, з числа вказаних угруповань  всі ці дії знімають на відеозйомку та перекидають своїм кураторам ФСБ, які у подальшому висвітлюють внутрішню ситуацію у нашій країні, буцімто відбувається вручення повісток вже навіть дітям.

 

Шановні батьки та родичі, у кого на вихованні є вказана категорія дітей, прохання провести роз’яснювальну роботу серед свої дітей, перевірити їх мобільний телефон на рахунок наявності в інтернет месенджерах груп: ЧВК Редан та ЧВК Анти Редан, повідомити їх  про те , що їхні дії призведуть до настання негативних наслідків та відповідальності  згідно чинного законодавства.

 

Вказані молоді люди гуртуються біля великих торгівельних центрів, магазинів, майданчиків, площ та скверів та мають характерні ознаки (ЧВК Редан), а саме: чорний одяг, деякі фарбують волосся в чорний колір, на обличчі або одязі малюють павука або цифру 4.

Ознайомлений – отже, озброєний! Будьмо пильними, не дамо ворогові жодного шансу керувати нашими дітьми! 

Обновлено: 06.03.2023 — 19:46