Урок з правил дорожнього руху

    03.10.2018р. працівники ювенальної превенції Баришівського ВП спільно з головою правління благодійної організації “Фонд громади Березань” Новіковою Аллою завітали до Баришівського НВК,  де провели з школярами молодшої ланки урок з правил дорожнього руху та розповіли про адміністративні та кримінальні правопорушення. Діти з цікавістю грали в гру та слухали поліцейських, а також активно відповідали на запитання правоохоронців. В ігровій формі інспектори провели заняття з малечею, під час якого роз′яснили правила дорожнього руху, безпечної поведінки, розповіли, як потрібно поводитись, коли сам удома і т.д. Інспектори поліції перевірили їх знання, запитавши про основні правила безпеки, обговорили різні ситуації, що можуть трапитись в людних місцях, доповнивши бесіду наочністю у формі дорожніч знаків.

   Голова правління благодійної організації “Фонд громади Березань” Новікова Алла подарувала  дітлахам чудові костюми та дорожні знаки.

  Дякуємо БО «Фонд громади Березані» за проведений спільно з працівники ювенальної превенції Баришівського ВП урок  в цікавій інтерактивній формі, а також особлива подяка за переданий нам комплект дорожнього руху за грантової підтримки «Міжнародного фонду Відродження».

DSC_0673 DSC_0683 DSC_0685 DSC_0694 DSC_0696 DSC_0662

Обновлено: 10.10.2018 — 13:35