Місячник «Шкільна бібліотека – за здоровий спосіб життя»

    Найцінніше, що має кожна людина – це здоров’я. Та воно не існує саме по собі, воно не дається на все життя, не є постійним і незмінним. Воно потребує турботи протягом усього життя.
    Здоров’я- це безцінний дар, що дає людині природа. Хвора і слабка людина не може працювати на повну силу і вона думає тільки про те, що у неї болить, а от здоровому – все здорово!
   Протягом жовтня місяця у бібліотеці нашого НВК проходив місячник під гаслом «Шкільна бібліотека – за здоровий спосіб життя». У шкільній бібліотеці було створено книжкову виставку під назвою « Здоров’я дітей – здоров’я нації» та книжкові викладки «В здоровому тілі – здоровий дух» та «Шкідливі звички – шлях у безодню», біля яких проходили індивідуальні та групові бесіди. Також було проведено ряд заходів, згідно плану, складеного напередодні. З учнями молодших класів 3-А, 3-Б та 4-В класів проведено диспут « Будьте здорові», конкурс-вікторину «  Що я знаю про здоровий спосіб життя?», а також діти переглянули мультфільм «Охоронці здоров’я». Цікаво пройшла зустріч учнів 8-А класу з учнями 11 класу Бородавкою Віталієм – чемпіоном України 2016 року та чемпіоном Європи 2017 року з тхеквондо та Юр Анастасією, яка також довгий час займалася цим видом спорту і має 11медалей, які завоювала на змаганнях різних рівнів.
   Особливе захоплююче пройшов круглий стіл, де розглядалась тема « Значення збалансованого харчування для збереження здоров’я», підготовлений і проведений вчителем біології Кириленко Н.І. та бібліотекарем Милашич М.М. разом з учнями 8класів. А з учнями 10 класу вчителем Лаховською О.В. та шкільним бібліотекарем було проведено тренінг «ВІЛ. Шляхи зараження і способи захисту». Кожен учень отримав прайс – лист з пам’яткою « Що слід знати і пам’ятати про ВІЛ?», а також проведено анкетування серед учнів «Зроби свій вибір на користь здоров’я». З учнями 7-В класу проведено конкурс між двома командами хлопчиків і дівчаток. В запеклій боротьбі перемогли «Вітамінчики», так називалась команда хлопчиків і були нагороджені книгами про спорт, але і «Живчики» (дівчатка) показали себе гідно. Вони лише на 1бал відстали від хлопчиків.
    Місячник закінчився, але про своє здоров’я кожному потрібно турбуватися щодня.

GE DIGITAL CAMERA

GE DIGITAL CAMERA

GE DIGITAL CAMERA

GE DIGITAL CAMERA

GE DIGITAL CAMERA

GE DIGITAL CAMERA

GE DIGITAL CAMERA

GE DIGITAL CAMERA

GE DIGITAL CAMERA

GE DIGITAL CAMERA

GE DIGITAL CAMERA

GE DIGITAL CAMERA

GE DIGITAL CAMERA

GE DIGITAL CAMERA

GE DIGITAL CAMERA

Обновлено: 09.11.2017 — 12:48