Місячник шкільних бібліотек

     З 2008 року за ініціативою Міжнародної асоціації шкільних бібліотекарів започатковано щорічне проведення у жовтні місяці Міжнародного місячника шкільних бібліотек. Міністерство освіти та науки України підтримало міжнародну ініціативу і прийняло рішення щорічно з 01 по 31 жовтня проводити Всеукраїнський місячник шкільних бібліотек.

      З 03 по 31 жовтня 2016 року в нашому НВК проходив місячник під гаслом «Книга і читання – важливий чинник у вихованні духовних цінностей учнів». Місячник проходив згідно плану, складеного раніше. Сплановані заходи сприяють престижності читання як культурної цінності, використанню потужного виховного потенціалу української літератури, застосуванню сучасних підходів до прищеплення навичок читання, популяризації, залученню нових користувачів до бібліотеки.

Звіт про проведення місячника шкільної бібліотеки.

Екскурсія першокласників до бібліотеки 

Бібліотечнний урок “Історія виникнення книги” з учнями 2-а, 2-б класів

Книжкова виставка “Минули козацькі часи, не минула козацька слава”

Конкурс-гра “Щасливий випадок” з учнями 9-Б класу

Конкурс-змагання “Козацькому роду нема переводу” (учні 7-а класу)

Інтелектуальна гра “Розумники і розумниці” у 5-а класі

 

     Протягом місячника проходила акція «Подаруй книгу бібліотеці». Учнями, вчителями та батьками було подаровано 47 художніх та науково-популярних книг. Проходив рейд перевірки підручників, а також збір макулатури. Учні зібрали близько тони макулатури. За виручені кошти буде здійснено підписку періодичної преси для вчителів та учнів НВК на 2017 рік.

Обновлено: 31.10.2016 — 15:50