Відлуння афганських гір

    Далека та чужа країна Афганістан. Безглузда війна. Скільки смертей, скільки горя за 10 років. Проте ця безглуздість не применшує героїзму наших воїнів там в афганському пеклі. Ніхто та ніщо не має бути забутим. Аби  не забути – треба пам’ятати, а щоб пам’ятати – треба знати. Знати і пам’ятати.

     В переддень 28 річниці виведення радянських військ з Афганістану учні 7-А та 9-А класів зібралися на годину пам’яті «Відлуння афганських гір». З вуст  учнів 7-А класу лунали вірші про ту страшну війну. Ведучими заходу були брати Петриченки. Учні познайомилися з книжковою виставкою та портретами воїнів –афганців наших земляків, які загинули у афганських ущелинах, а також переглянули відеоролики та прослухали пісні. Кульмінацією цієї години-пам’яті стала зустріч з воїном-афганцем, нашим земляком Кутовим І.І. Хвилиною мовчання вшанували світлу пам’ять тих, хто віддав своє життя, увійшовши в безсмертя.

     Підготували та провели цей захід учні 7-А класу разом з класним керівником Лисюк О.С., а також бібліотекар НВК Милашич М.М. та завідуюча районною бібліотекою для дітей Биба О.І.

DSC_0330

Обновлено: 21.02.2017 — 10:23